viernes, 3 de mayo de 2013

cocteleria twist


Twist Barcelona
Avui ens dirigim a la cocteleria Twist, situada entre la Via Augusta i l’Avinguda de Sarrià, just en un d’aquells llocs amagats on mai s’hi va a caure per casualitat. Entrem i -de seguida- ens adonem que tots els que han decidit acostar-se fins aquí ho han fet sent-ne plenament conscients i buscant de veritat aquest establiment. Potser és per aquesta satisfacció de ser allà on realment es vol ser que l’ambient és tant desenfadat i agradable.
Ens rep -amb un gran somriure- la Cristina Trillo, la seva jove propietària. Més enllà de l’exquisit joc de miralls que envolta les parets del local ens agrada que, tot i ser una cocteleria reconeguda, els treballadors del Twist van vestits amb texans.
Avui la Cristina farà una conferència sobre la ginebra i és per això que ens afanyem a parlar amb ella. Ens serveix dos combinacions -Aviations amb Fever Tree i Seagram’s amb Fever Tree- mentre ens explica que la Fever és la seva tònica preferida. Aquesta vegada, doncs, ens disposem a tastar dos gintònics clàssics. Ens explica que ella defensa, aferrissadament, la preparació més tradicional del còctel i que no creu, de cap manera, amb l’elaboració de gintònics amb espècies sense seguir cap tipus de control ni mesura.
Va avançant la conversa i ens adonem que coincidim amb moltes de les conviccions de la Cristina: i és que ella també serveix el gintònic amb glaçons compactes, la tònica sense sacsejar i –sempre- amb un twist de llimona.
En l’estona que ha durat la conversa, el Mauri ha anat preparant totes les eines necessàries per a la conferència i a la barra ja està tot organitzat. Les butaques estan també situades en forma d’auditori i comença a arribar el públic que faltava. Decidim seure: ja està tot a punt perquè la Cristina comenci a parlar.
Com arribar-hi:
C/. Rafael Batlle, 11
Sarrià - Barcelona
Tel. 932 058 957

No hay comentarios:

Publicar un comentario