jueves, 2 de mayo de 2013

RESUTADOS MEJOR TONICA SEGUN GINTONIC.CAT


Tast a cegues de tòniques
Nitidesa, dolçor, carbònic i equilibri són alguns dels paràmetres que han utilitzat les més de vint persones que han assistit al tastos organitzats per Gintonic.cat a Barcelona. Tal i com estava previst s’han realitzat dos tastos, un per a consumidors i un altre per professionals. En els dos s’han valorat a cegues un conjunt de 10 tòniques amb preus que oscil·len des dels 0,20 cèntims fins als més de 3 €.
Mentre que els consumidors prefereixen la Britvic, els resultats absoluts de les valoracions posicionen la Schweppes com a millor tònica del tast. D’altra banda, una de les sorpreses de la nit ha estat la puntuació que s’ha endut la tònica “Freeway”, la marca blanca del Lidl, que ha estat valorada amb un 56,36 punts sobre 100 pels consumidors i amb 60 punts per bàrmans, sumillers i professionals del sector.
Cal destacar, també, la paradoxa de la Qtonic que, tot i ser la més cara de la mostra, ha estat la que ha obtingut els resultats més dolents.
Sigui com sigui, des de Gintonic.cat estem molt satisfets d’haver pogut portar a terme aquesta iniciativa que ens mostra la situació del món –cada vegada més diversificat- de les tòniques i ens aproxima a una realitat, tant pel que fa al gust del consumidor com a la concepció que en tenen els professionals.
A continuació us adjuntem una graella amb les puntuacions (sobre 100 punts) que han rebut les tòniques:
RESULTATS GLOBALS
SchweppesBritvicNordic MistLidlFever TreeFever Tree LightSchweppes HeritageDiaFentimansQtonic
Resultat Global63,4661,5060,7058,4655,7752,3149,2349,234539,23

RESULTATS DEL TAST AMB PROFESSIONALS
SchweppesBritvicFever TreeLidlNordic MistFever Tree LightDiaSchweppes HeritageFentimansQtonic
Professionals71,3362,660,66059,35654,674839,3431,30

RESULTATS DEL TAST AMB SEGUIDORS DE GINTÒNIC.CAT
BritvicLidlNordic MistSchweppesFentimansQtonicSchweppes HeritageFever Tree LightFever TreeDia
Seguidors de Gintonic.cat6056,3654,5052,7252,7050,905046,3644,5041,81

No hay comentarios:

Publicar un comentario